Bliv model

Facetoface har ikke kun modemodeller, vi har alle slags modeller, størrelser og nationaliteter. Vi er altid på udkig efter nye modeller, der har det rigtige udseende og fremtræden, så læs venligst følgende, hvis du overvejer at prøve dit held i modeverdenen.

For at blive foto- eller udviklingsmodel, skal kvinder være minimum 172 cm høje, og mæn d minimum 182 cm. Der er ikke et fast sæt krav, dit udseende skal opfylde, men en tommelfingerregel siger at du skal have en god figur, ren hud og .have lyst til at opleve modeverdenen. Og, selvfølgelig skal du elske at stå foran kameraet.

Der er ikke nogen krav til alder, højde eller størrelse for Menneskemodeller. Det eneste kriterium er, at du har en pæn fremtræden og at du kan lide at posere foran et kamera.


Der er ikke nogen krav til alder, højde eller størrelse for skuespillere/skuespillerinder. Men vi forventer, at du kan agere i en masse forskellige roller og at du elsker det.
Generelt er det vigtigt at være fotogen og have en pæn fremtræden. Ydermere er det vigtigt, at du kan lide at møde nye mennesker og at du kan lide udfordringer.
Størstedelen af vore modeller kombinerer modeljobbet med et andet job eller studier. Derfor er det først og fremmest vigtigt, at du nyder at være model.


Venligst udfyld ansøgningsformularen, hvis du kunne tænke dig at prøve lykken som model. Vi vil gerne have minimum et portrætfoto, hvor du smiler, samt et billede i helfigur. Vi foretrækker naturlige familiebilleder fremfor professionelle billeder; billederne skal være mindre end tre måneder gamle og livsægte. Hvis du ikke har nogle digitale fotos at sende til os, kan du udfylde ansøgningsformularen, printe den, vedlægge nogle fotos og sende den til os. Vi er ikke ansvarlige for eventuelt mistede fotos, så undlad venligst at sende os værdifulde originaler, og venligst vedlæg en frankeret, adresseret kuvert.
Det kan tage noget tid, fra vi har modtaget din ansøgning til du modtager et svar, og du skal være forberedt på, at hvis du bliver godkendt af bureauet, vil det tage noget tid samt hårdt arbejde, før du får dit første modeljob.

Der er intet adgangsgebyr.